Adalet Personeli

Balıkesir CTE Zabıt Katibi, İcra Katibi ve Destek Personeli Alımı Mülakat Listeleri Yayımlandı

Balıkesir adliyesi tarafından yeni bir duyuru yayımlandı.

Söz konusu yayımlanan duyuruya göre; zabıt katibi, icra katibi ve destek personeli alımı başvuru sonuçları belli oldu.

Balıkesir Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru içerisinde yer alan detaylara göre mülakat listelerine yer verildi.

YAYIMLANAN DUYURU

“6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ekindeki “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında Balıkesir, Burhaniye ve Bandırma Adlî Yargı Adalet Komisyonlarına bağlı merkez ve mülhakat adliyelerde istihdam edilmek üzere Komisyonumuzca yapılacak Sözleşmeli İcra Kâtibi,

Sözleşmeli Zabıt Kâtibi ve Sözleşmeli Elektrik Teknisyeni alım sınavına 21 Mayıs 2018 – 11 Haziran 2018 tarihleri arasında başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilenler arasından sistem tarafından en yüksek KPSS puanından başlamak suretiyle yapılan sıralama sonucu İcra Kâtipliği ve Zabıt Kâtipliği  uygulama sınavı ile Elektrik Teknisyenliği sözlü sınavına ait Aday Tespit Listeleri aşağıdadır.

Bandırma Zabıt Katipliği  (sınav kodu : 7915) ve Balıkesir Zabıt Kâtipliği (sınav kodu : 7908) Uygulama Sınavı 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 09:00’da başlayacaktır.

Balıkesir İcra Katipliği (sınav kodu : 7921) ve Burhaniye Zabıt Katipliği ( sınav kodu : 7912) Uygulama Sınavı 10 Temmuz 2018 Salı günü saat 09:00’da başlayacaktır.

Elektrik Teknisyenliği sözlü sınavı 10 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 09:00’da başlayacaktır.

İcra Kâtipliği ve Zabıt Kâtipliği sözlü sınav için ayrıca duyuru yapılacaktır.

Uygulama Sınavlarına katılacak adayların belirtilen tarih ve saatte kendilerini tanıtan T.C. Kimlik Belgeleri ile birlikte sınava katılmak üzere Balıkesir Adliyesinde hazır bulunmaları hususu,

İlanen tebliğ olunur.”