Adalet Personeli

Bursa ve Denizli Adliyeleri Zabıt Katibi Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı !

Adalet Bakanlığı Bursa, Denizli ve Şanlıurfa illerine bağlı olarak zabıt katibi alımı başvuru sonuçlarının açıklanması bekleniyordu. Bu kapsamda Bursa ve Denizli Adliyesine bağlı illere ilişkin zabıt katibi alımı başvuru sonuçları açıklandı. 

DENİZLİ ADLİYESİ ZABIT KATİBİ BAŞVURU SONUÇLARI

Denizli Adliyesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Antalya, Aydın, Bodrum, İzmir, İzmir BİM, Kütahya, Manisa ve Turgutlu için zabıt katibi alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Adliye tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

YAYIMLANAN DUYURU

Denizli sınav merkezine sözleşmeli zabıt katipliği başvurusunda bulunan adayların başvuru sonuçları ekli listelerde belirtilmiştir.

Yayın tarihi sonrası sıralamayı etkileyecek ve değiştirecek başvuru olduğunun tespiti halinde güncel liste tekrar yayınlanacaktır.

Klavye uygulama sınav tarihleri;

11/11/2017 Cumartesi günü,

7314-İzmir Adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen ilk 700 aday sabah saat : 09:00, sonraki 300 aday saat 13:00,

7315 İzmir Bölge İdare Mahkemesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adaylar saat:13:00,

7318 Turgutlu Adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adayların saat 13:00’da hazır bulunmaları,

12/11/2017 Pazar günü,

7284 Antalya adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adayların saat 09:00,

7312 Aydın adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adayların saat 09:00,

7313 Bodrum adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adayların saat : 13:00,

7316 Kütahya adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adayların saat : 13:00,

7317 Manisa adliyesi sözleşmeli zabıt katipliği başvurusu kabul edilen adayların saat : 13:00’da hazır bulunmaları gerekmektedir.

Başvurusu kabul edilen adayların sınav giriş belgelerini Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürlüğü kaleminden (352 no’lu oda) almaları gerekmektedir. İl dışından gelecek adaylar ve geçerli mazereti olanlar giriş belgelerini sınav günü alabileceklerdir.

Denizli, Antalya, Aydın, Bodrum, İzmir, İzmir BİM, Kütahya, Manisa ve Turgutlu illeri için zabıt katibi alımı başvuru sonuçları için TIKLAYIN.