Adalet Personeli

Hakkari CTE İKM, Zabıt Katibi ve Destek Personeli Alımı Mülakat Listesi Yayımlandı

Hakkari Adliyesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda CTE infaz koruma memuru, zabıt katibi ve destek personeli alımı  başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. 

Hakkari Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda İnfaz koruma memuru, zabıt katibi ve şoför alımı mülakat listesinin yayımlandığı belirtildi.

YAYIMLANAN DUYURU

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce Komisyonumuza verilen izin doğrultusunda Bayan İnfaz Koruma Memurluğu, Erkek İnfaz Koruma Memurluğu, Cezaevi Şoför, unvanlarına yapılan başvurular sonucunda, başvuruları kabul edilerek uygulama ve mülakat sınavlarına katılmaya hak kazananlara ilişkin aday tespit listelerimiz aşağıdaki linklerde yayınlanmıştır.

– Bayan ve Erkek İnfaz Koruma Memurları boy kilo ölçümü 29/06/2018 günü Hakkari Adliyesinde yapılacaktır. Adayların boy kilo ölçümüne gelirken  (4 adet) Güvenlik Arşiv Araştırma Formunu (Ek-3) Bilgisayardan doldurarak (4 adet) Vukuatlı Nüfus Kayıt Tablosu ile birlikte Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

– Bayan ve Erkek İnfaz Koruma Memurları için mülakata katılacak adaylara ilişkin liste boy kilo ölçümünden sonra ayrıca ilan edilecektir.

– Şoförlük sınavına ait ilan edilen listede kabul olarak belirtilen adayların uygulama sınavı 06/07/2018 tarihinde saat 09.00 da Hakkari Adliyesinde yapılacaktır.

– Şoförlük uygulama sınav sonuçları 27/07/2018 tarihinde Hakkari Adliyesi Resmi İnternet Sitesinde yayınlanacaktır.

– Sözleşmeli infaz ve koruma memuru, sağlık memuru ve destek personeli (şoför, aşçı ve kaloriferci) sözlü sınavı 10/09/2018 ve devam eden günlerde yapılacaktır.

– Cezaevi Şoförlük uygulama sınavında başarılı olan adaylar ve Sağlık Memurluğuna başvurusu kabul edilen adayların (4 adet) Güvenlik Arşiv Araştırma Formunu (Ek-3) doldurarak (4 adet) Vukuatlı Nüfus Kayıt Tablosunu en geç 23/07/2018 tarihine kadar Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.