Adalet Personeli

HSK'dan Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararnamelerine İlişkin Duyuru

Hakimler ve Savcılar Kurulu resmi web sayfası üzerinden bir duyuru yayımladı. HSK tarafından yayımlanan duyuruda, Adli ve İdari Yargı 2018 yılı ana kararnamelerinin ilan edilme tarihlerinde değişiklik olduğu bildirildi. 

Kurul tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca ilan edilen tarih değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulunuldu. 

HSK’DAN ADLİ VE YARGI ANA KARARNAMELERİNE DAİR DUYURU

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nca yayımlanan duyuru metninde, daha önceden yapılan açıklamada 2018 yılı ana kararnamelerinin 11 Temmuz ilan edileceğinin açıklandığı vurgulanarak bu tarihin 20 Temmuz olarak değiştirildiği bildirildi. HSK söz konusu bu tarih değişikliğine gerekçe olarak ise kararnamelerle ilgili çalışmaların devam etmekte olduğu gösterdi. 

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuru metninde, ”Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesince, adlî ve idari yargı 2018 yılı ana kararnamelerinin 11 Temmuz 2018 tarihine kadar ilan edileceği daha önce duyurulmuş ise de; kararnamelere ilişkin çalışmalar devam etmekte olduğundan söz konusu kararnamelerin 20 Temmuz 2018 tarihine kadar sonuçlandırılması plânlanmıştır. Meslektaşlarımıza saygı ile duyurulur.” ifadeleri kullanıldı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA