Adalet Personeli

İstanbul Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katibi ile İcra Katibi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı için İstanbul Adliyesi’ne başvuru yapan adaylara yönelik bir duyuru yayımlandı. 

İstanbul Adliyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre, İstanbul Adliyesi’ne Sözleşmeli Zabıt Katibi ile Sözleşmeli İcra Katibi alımları için başvuruda bulunan adayların başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 

İSTANBUL ADLİYESİ’NDEN CABIT VE İCRA KATİBİ UYGULAMA SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru metninde, Sözleşmeli Personel Alımı ilanı gereğince İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığımıza verilen sınav izni ile İstanbul Adliyesi için 100 kişi, Gaziosmanpaşa Adliyesi için 7 kişi olmak üzere toplam 107 Sözleşmeli Zabıt Katibi alımı için sınav izni verildiği ayrıca yine aynı alım ilanı gereği e İstanbul Adliyesi için 152 kişi, Gaziosmanpaşa Adliyesi için 35 kişi olmak üzere toplam 187 Sözleşmeli İcra Katibi alımı için sınav izni verildiği ilan edildi. Duyuruda söz konusu alım ilanı için başvuru yapan adayların KPSS puan sıralamasına göre belirlendiği bildirilirken başarılı olan adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin dair açıklamalar yapıldı. 

Bir Yorum

  1. bu gardiyanlık ile alakalı sonucları nerden ögrene bilirim anlamadım