Adalet Personeli

Kırşehir CTE Kamu Personeli Alımı Mülakat Listeleri Yayımlandı

Kırşehir Adliyesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda CTE kamu personeli alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Bu kapsamda icra katibi ve zabıt katibi alımı mülakat listeleri belirtildi.

YAYIMLANAN DUYURU

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce sınav izni verilen Kaman Adliyesi, Mucur Adliyesi zabıt katipliği ve Kırşehir Adliyesi icra katipliği unvanları için yapılan başvurular sonucu uygulama sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler aşağıda yayınlanmıştır.

İcra katipliği ve zabıt katipliği uygulama sınav tarihi olan 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü adayların saat 09.00′ da Kırşehir Adliyesinde başlayacak olan sınava saat 08:00’da gelerek hazır bulunmaları,

Başvurusu kabul edilen adayların 03 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar birer adet vesikalık fotoğraflarını Adalet Komisyonu Başkanlığı Kalemine getirmeleri, F ve Q klavyeden uygulama sınavına girecek adayların listesi de 02 Temmuz 2018 tarihinde ayrı ayrı yayınlanacak olup, adayların klavye türlerini kontrol etmeleri, varsa değişiklik taleplerini sınav gününden önce dilekçe ile Komisyonumuza bildirmeleri aksaklık vermemek adına önem arz etmektedir.