Adalet Personeli

Malatya Adliyesi CTE İKM Cezaevi Katibi ve Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Adalet Bakanlığı Malatya Adliyesi, bir duyuru yayımlayarak, Ceza ve Tevkifevleri Kurumlarında çalıştırılmak üzere alımı yapılacak olan sözleşmeli infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, sağlık memuru, kaloriferci, sıhhı tesisat teknisyeni, elektrik teknisyeni ve aşçı başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

MALATYA ADLİYESİ BAŞVURU SONUÇLARINI AÇIKLADI

Malatya Adliyesi yayımlamış olduğu duyurusunda, Ceza ve Tevkifevleri Kurumlarında çalıştırılmak üzere alımı yapılacak olan sözleşmeli infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, sağlık memuru, kaloriferci, sıhhı tesisat teknisyeni, elektrik teknisyeni ve aşçı başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurdu.

Yayımlanan duyuruda, adayların başvuru sonuçlarına Malatya Adliyesi’nin internet sitesi üzerinden ulaşabilecekleri belirtilirken belirtilen kadrolara göre bundan sonraki süreçlerde uygulanacak aşamalara ilişkin bilgiler verildi. 

Malatya Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru metni,

 Malatya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu tarafından farklı il ve ilçelerde bulunan Ceza İnfaz Kurumlarında çalışmak üzere sözleşmeli olarak İNFAZ VE KORUMA MEMURU, CEZAEVİ KATİBİ, SAĞLIK MEMURU, KALORİFERCİ, SIHHI TESİSAT TEKNİSYENİ, ELEKTRİK TEKNİSYENİ ve AŞÇI unvanlarında yapılacak olan sınavlara başvuruda bulunup, yapılan incelemede başvuruları değerlendirilerek “KABUL” – “RED” şeklinde belirlenen adaylara ilişkin listelerle başvuru şartlarını taşımadıkları için başvuruları reddedilenlere ilişkin ret kararı aşağıda ilan edilmiştir. İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta ile tebliğ yapılmayacaktır.

                İnfaz ve Koruma Memurluğu için müracaat eden adaylar için aday tespit listelerinde isimlerinin karşısında “KABUL” yazan adayların boy-kilo ölçümleri listelerde belirtilen tarihlerde; 13-14-15 Kasım 2017 tarihlerinde Malatya Halk Eğitim Merkezi (Kanalboyu Atatürk Evi Bitişiği) Saat 09:00’dan itibaren yapılacaktır. Adayların boy kilo ölçümü her il- ilçe için farklı tarihlerde yapılacağından adayların  isimlerinin karşısında belirtilen tarihlerde boy kilo ölçümünün yapılacağı Malatya Halk Eğitim Merkezine ait (Kanalboyu Atatürk Evi yanında bulunan) çok amaçlı salonda hazır bulunmaları gerektiği hususu ihtaren tebliğ olunur.

                Sıralamaya giren İnfaz ve Koruma Memuru adayları boy kilo ölçümüne gelirken; diğer unvanlarda sıralamaya giren adayların ise 17/11/2017 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen evrakları Malatya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerektiği hususu ihtaren tebliğ olunur.06/11/2017

NOT:1- İnfaz ve Koruma Memuru adayları boy kilo ölçümünün yapılacağı yerde belgelerini teslim edebilirler.

       2- Cezaevi Katipliği Uygulama sınavı 20/11/2017 tarihinde Saat: 10.00’da Malatya Adliye Binasında yapılacaktır.

       3- BÜTÜN UNVANLARA AİT SÖZLÜ SINAV (MÜLAKAT) TARİHİ 28/11/2017 TARİHİNDE MALATYA ADLİYESİ İNTERNET SİTESİNDE    İLAN EDİLECEKTİR. (http://www.malatya.adalet.gov.tr/)

Bir Yorum