Adalet Personeli

Malatya Adliyesi Zabıt Katibi, Mübaşir ve İKM Sözlü Sınav Tarihleri Açıklandı

Adalet Bakanlığı Malatya Adliyesi sözleşmeli personel alımı mülakatlarına ilişkin bir duyuru yayımladı. 

Malatya Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru metninde sözleşmeli İnfaz Koruma Memuru, Mübaşir, Sağlık Memuru, Sıhhi Tesisat ve Zabıt Katibi alımı sözlü sınav listelerinin belli olduğunu bildirdi. Yayımlanan duyuru metninde ayrıca sözlü sınavlara katılacak adayların dikkat etmeleri gereken hususlara ilişkin açıklamalar yapıldı. 

MALATYA ADLİYESİ MÜLAKAT LİSTELERİNİ AÇIKLADI

Malatya Adliyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuru metni ve sözlü sınav sonuçlarına dair listeleri sizlere aktarıyoruz

Malatya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu tarafından Doğanşehir Açık Ceza İnfaz Kurumunda sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere alınacak İNFAZ VE KORUMA MEMURLUĞU için 29/06/2018 tarihinde yapılan BOY KİLO ÖLÇÜM SONUÇLARI ile Malatya Mülhakat Adliyelerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere alınacak ZABIT KATİPLİĞİ için 09/07/2018 tarihinde yapılan UYGULAMALI SINAV SONUÇLARI ve diğer unvanların (MÜBAŞİR, SIHHİ TESİSAT TEKNİSYENLİĞİ,SAĞLIK MEMURLUĞU) sözlü sınav tarihleri aşağıda ilan edilmiştir. İş bu ilan, tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta ile tebliğ yapılmayacaktır.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların kimlik belgeleri ile birlikte 10 EYLÜL 2018 tarihinde saat 09:00’da Malatya Adliyesi giriş katında bulunan 7. Asliye Ceza Mahkemesi Duruşma Salonunda hazır bulunmaları gerektiği, belirtilen tarihte sözlü sınava katılmayanların mazeretlerinin kabul edilmeyeceği hususları ihtaren tebliğ olunur.

Bir Yorum

  1. Ben adalet myo birinci sınıf öğrencisiyim. Anadolu lisesi çıkışlıyım .Ortaöğretim Kpss ile başvuru yapmak istiyorum.bilgisayar sertifikası almalı mıyım? Lütfen cevaplayınn..