Adalet Personeli

Mersin Adliyesi Zabıt Katibi ve İcra Katibi Alımı Mülakat Listeleri

Mersin Adliyesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda zabıt katibi ve icra katibi alımı mülakat listelerinin yayımlandığı ifade edildi. İşte yayımlanan duyuru:

MÜLAKAT LİSTELERİ YAYIMLANDI

Mersin Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonunca yapılacak olan Sözleşmeli Zabıt Katipliği ve Sözleşmeli İcra Katipliği Sınavına başvuruda bulunan adayların başvurularının kabul ve ret edildiğine ilişkin listeler aşağıdaki linklerde ilan edilmiştir.

Sınav başvuruları kabul edilen adayların sınava giriş belgelerini 28/06/2018 – 06/07/2018 tarihleri arasında Mersin Adalet Sarayı 3.Kat 369 Oda Numaralı Adalet Komisyonu Kaleminden teslim almaları gerekmektedir.

Uygulama Sınavı 09/07/2018 Pazartesi günü saat 09:00’da Mersin Akdeniz Zeytinlibahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak olup, adayların en geç saat 08:00’de sınavın yapılacağı okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adayların sınava gelirken Sınav Giriş Belgeleri ile birlikte Fotoğraflı ve Resmi Kimlik Belgelerini mutlaka yanlarında getirmeleri gerekmekte olup aksi halde sınava alınmayacaklardır.

Başvuruda bulunup, listede isminin karşısında “RET” yazan adayların başvuru şartlarını taşımaması nedeni ile Komisyonumuzun 27/06/2018 tarih ve 2018/576 sayılı kararı ile başvuruları reddedilmiştir.

Bu ilan tebligat niteliğinde olup başvuru sahiplerine ayrıca her hangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.