Adalet Personeli

MSB'den Hava Kuvvetleri Komutanlığı Subay Teminine Dair Duyuru

Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz aylarda yayımladığı bir ilan ile Hava Kuvvetleri bünyesinde görevlendirmek üzere pilot sınıf Muvazzaf Subay alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu ilana başvuruda bulunup başarılı olan adayların seçim aşaması faaliyetleri devam ederken bakanlık adayların katılım gösterdikleri İngilizce Yeterlilik Sınavı (ECL) sonuçlarını açıkladığını duyurdu. 

MSB İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI SONUÇLARINI AÇIKLADIĞINI DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temini Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni kapsamında, İngilizce Yeterlilik Sınavının (ECL) 10 Ekim tarihinde gerçekleştirildiğini duyurdu. O tarihte sınava katılan Pilot Sınıfı Muvazzaf Subay adaylarından 40 ve üzerinden puan alan adayların başarılı sayıldıkları açıklandı. 

MSB Personel Temini Daire Başkanlığı’nca yayımlanan İngilizce Yeterlilik Sınavı Duyurusunu sizlerle aktarıyoruz. 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI PİLOT ADAYI MUVAZZAF SUBAY TEMİNİ

1. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Dış Kaynaktan Pilot Adayı Muvazzaf Subay Temini kapsamında İngilizce Yeterlilik Sınavı (ECL) 10 Ekim 2018 tarihinde yapılmıştır. 

2. ECL sınavından 40 ve üzeri puan alan adaylar başarılı olmuştur. 

3. ECL sınavında başarılı olan adaylar, 12 Ekim 2018 tarihinde saat 07.30?da Kara Harp Okulu Komutanlığı(Ankara)?da yapılacak olan Psikomotor testine gireceklerdir. 

4. ECL sınavında başarılı olamayan adayların adaylıkları sonlandırılmıştır.