Adalet Personeli

Nevşehir Adliyesi Zabıt Katibi, İcra Katibi ve Mübaşir Alını Nihai Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı Nevşehir Adliyesi resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı nihai listelerinin yayımlandığını duyurdu. 

Nevşehir Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru metninde sözleşmeli Zabıt Katibi, İcra Katibi ve Mübaşir alımı sözlü sınavları sonucunda başarılı olan adayların listeleri açıklandı. 

NEVŞEHİR ADLİYESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Nevşehir Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katipliği, mübaşir, icra katipliği sınavını kazananlara yönelik yayımlanan duyuruda listeler ile beraber adayların bundan sonraki süreçlerde yapacakları işlemlere dair bilgiler verildi. 

Bu kapsamda başarılı olan adayların; (1- 2 Adet biyometrik fotoğraf. 2- Başvuru esnasında verilen evrak asılları (diploma, sertifika,) 3- Mal bildirimi. (Ek-1) 4- Aile nüfus kayıt örneği. (e-devlet üzerinden alınabilir.) 5- Sabıka kaydı (evli olan bayanlar, kızlık soyadı ve evlendikten sonrası soyadları ile ayrı ayrı olmak üzere) (e-devlet üzerinden alınabilir.) 6- Sağlık beyanı. (Ek-2) 7- Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için) 8- Başka kurum ve kuruluşlara karşı mecburi hizmetle yükümlü olmadığına dair belge.(Ek-3) 9- Nüfus cüzdan aslı (fotokopisi ile birlikte)) evraklarını 17 Ekim tarihine kadar Nevşehir Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri gerektiği açıklandı.