Adalet Personeli

Niğde Adliyesi İKM, Teknisyen ve Şoför Alımı Nihai Başarı Listesi Açıklandı

Adalet Bakanlığı Niğde Adliyesi sözleşmeli personel alımı nihai başarı listesi belli oldu. 

Niğde Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda, Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru, Metal Teknisyeni, Süt İşleme Teknisyeni, Et İşleme (Kasap) Teknisyeni, Şoför, Aşçı kadroları için gerçekleştirilen sınavların değerlendirildiği ve başarılı olan adaylara ilişkin listelerin yayımlandığı açıklandı. 

NİĞDE ADLİYESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI NİHAİ SONUÇLARI

Niğde Adliyesi sözleşmeli personel alımı nihai sonuçlarına dair yayımladığı duyurusunda başarılı olan adayların bazı evraklar teslim etmesi gerektiğini belirtti. Yayımlanan duyuruya göre başarılı adaylar aşağıda yer alan başvurularını 9 Kasım tarihine kadar Niğde Adalet Komisyonu Başkanlığımıza şahsen yada posta ile teslim edecekler. 

Niğde Adliyesine teslim edilecek evraklar; 2 Adet biyometrik fotoğraf. Başvuru esnasında verilen evrak asılları (diploma, sertifika,) Mal bildirimi, Aile nüfus kayıt örneği. (e-devlet üzerinden alınabilir.), Sabıka kaydı (evli olan bayanlar, kızlık soyadı ve evlendikten sonrası soyadları ile ayrı ayrı olmak üzere) (e-devlet üzerinden alınabilir.), Sağlık beyanı. (Ek-2), Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), Başka kurum ve kuruluşlara karşı mecburi hizmetle yükümlü olmadığına dair belge. Nüfus cüzdan aslı (fotokopisi ile birlikte) Sağlık Kurulu Raporu.

Bir Yorum