Adalet Personeli

Son Dakika! Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi İle Adalet Bakanlığı Personel Alımı İçin Yeni Kadrolar Açıldı!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan 1 Numaralı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile beraber Adalet Bakanlığı personel alımı için yeni kadrolar açıklandı. 

Adalet Bakanlığı Personel İstihdamı İçin Adalet Uzmanı ve Adalet Uzman Yardımcısı Kadroları Açıldı

Resmi Gazete’de sabah yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile beraber Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru haberini bekleyen kişilere müjde geldi. Yayımlanan kararname ile beraber Adalet Bakanlığı’nın bundan sonra Adalet Uzmanı ve Adalet Uzman Yardımcısı alması hakkının devamına karar verilmiş oldu. Bakanlık gerek duyulması durumunda bu kadrolar için personel alım ilanı yayımlayabilecek ve istihdamda bulunma hakkına sahip olacak. 

İşyurtları Kurumu Üzerinden Ceza İnfaz Kurumları İçin Kontrolör İstihdamı Yapılacak 

Adalet Uzmanı ve Adalet Uzman Yardımcısı kadrolarının yanı sıra bundan sonra Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevlerinin yönetimlerine ait tüm uygulamalar ve işlemler için İşyurtları denetimi altında yapılmak üzere kontrolör istihdamı yapılabilecek. 

Adalet Bakanlığı çeşitli mevzuatlar üzerinde çalışmalar yapmak üzere uzman personellerden oluşacak komisyonlar kurarak çalışmalar yapma yetkisine de sahip olacak. 

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. adalet bakanımız sesimize kulak verin binlerce yaş mağduru var personel alımlarında lütfen 35 yaş sınırı kaldırılsın