Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı 2954 Sözleşmeli Personel Alıyor

Adalet Bakanlığı 2954 Sözleşmeli Personel Alıyor

Sağlık bakanlığı personel alımı hakkında duyuruyu da ilk biz yayımlamıştık. Kamupersoneli.net olarak kamu haberlerini, personel alımlarını ve çok daha fazlasını sizler için takip ediyoruz. Haberlerden ve personel alımlarından herkesten önce haberdar olabilmek için kamupersoneli’nin android uygulamasını indirerek haberdar olabilirsiniz. Adalet bakanlığı 2954 sözleşmeli personel alımı hakkında tüm detaylar kamupersoneli.net adresinde olacak.

Devlet Personel Başkanlığı zabıt katibi alımı bekleyen binlerce zabıt katibine müjdeli ilanı yayınlamış durumda. Adalet Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere 2954 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alınacak olan personellere yönelik bilgiler aşağıdadır.

Adalet Bakanlığı Alınacak Personel Sayısı: 2954 – Sözleşmeli Personel

2454 İnfaz koruma memurluğu, 144 büro personeli ceza infaz kurumu katibi, 95 sağlık personeli, 56 teknisyen ve 155 destek personeli olmak üzere

Başvurular 4 Nisan 2016 tarihinde alınacaktır. Son Başvuru Tarihi ise 15 Nisan 2016 tarihine kadar gerçekleştirilecektir.

KPSS Merkezi sınavından en az 70 puan alınmış olması gerekmektedir.

Bir çok il kapsamında gerçekleştirilecek olan alımlara yönelik detaylar ise aşağıdaki şekildedir. Sözleşmelilerin yerleştirilmesi için bir çok pozisyon da belirtilmiş durumda.

Katip, Şoför, Sağlık Memuru, Teknisyen, Kaloriferci olmak üzere belirtilen pozisyonlara yerleştirilme konusunda sözleşmeli personellere yönelik başvuru izni verilmiş durumunda. 75 ayrı il ve şehirden gerçekleştirilecek olan alımlara yönelik hazırlanan  kılavuzunu inceleyerek, tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. pekı bu sözlesmede tayın ıstememız mumkunmu esımız memur ıse ?

  2. Şu 35 yaş sınırını koyanların Allah belasını versin

  3. Kpss 64 puan en az 70 demişler ama müracaatta bulunsam olur mu

  4. Arkadaşlar kpss zorunlu mu kosuyolar bilen warsa acil bilgilendirmenizi isterim

  5. Arkadaşlar ben 2014 lise mezunuyumdum kpssyede lise mezunu olarak girdim şimdi ön lisans mezunuyum başvururlar ne mezunu olarak yapacağım

  6. Arkadaşlar ya kusura bakmayın ama kpssden şu puanı aldım başvurum olur mu bu puanı aldım olur mu? Ya uzayda mi yaşıyorsunuz kardeşim her yerde yazıyor. Bunu sormanin mantığı ne? Her yerde yazıyor 70 aşağısı olmaz. Millet olarak o kadar boş ve anlamsız yorumlar yazıyor ki doldursan torbalara sığmaz. Her neyse