Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuruları Başladı

 Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Başvuruları Başladı
Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı için başvuru işlemleri 18 Temmuz 2016 tarihi itibariyle başladı. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından yapılan duyuruda ilgili sınava başvuru işlemlerinin 24 Temmuz 2016 tarihi saat 23:59’a kadar süreceği belirtildi. Sınav 13 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak. Adaylar sınava giriş belgelerini 8 ağustos 2016 tarihinde MEB ‘in resmi internet sayfasından temin edebilecekler. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı’nda çıkacak konular ve sınava dair tüm ayrıntıları sayfanın altında bulunan başvuru kılavuzu vasıtasıyla edinebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı CTE Görevde Yükselme ve Ünvan değişikliği sınavı ile ilgili tüm soru ve görüşlerinizi forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve diğer adaylarla kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Sınav hakkında tüm gelişmeleri cep telefonunuza bildirim  olarak alabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek edinebilirsiniz.
 

Bir Yorum