Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE Psikolog ve Veteriner Alımı Sözlü Sınav Sonuçları

 Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Psikolog ve Veteriner Alımı Sözlü Sınav Sonuçları açıklandı . Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Psikolog ve Veteriner Alımı ile ilgili duyuru CTE Resmi internet sayfasından yayımlandı. Söz konusu alım için 21-25 mart 2016 tarihleri arasında sözlü sınav yapılmıştı. Yerleştirme Sonuçları CTE Resmi internet sayfasından yayımlanacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Psikolog ve Veteriner Alımı ile ilgili CTE resmi internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde ; 

1) Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 60 Psikolog ile 3 Veteriner Hekim alımı için 21-25 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçlarına TC Kimlik Numaraları ile ulaşabileceklerdir.

2) Asıl olarak başarılı olan adayların; (yedek olarak başarılı olanların bu aşamada belge teslim etmeleri gerekmemektedir.)

Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan şartları taşıdığını belgeleyen, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu,
Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,
Mal bildirim beyannamesi (Ek-1),
İki adet 6X9 cm renkli ve son altı ay içerisinde çekilmiş fotoğraf,
Beyan dilekçesi (Ek-2),
Ekli listede bulunan yerler arasından (Ek-3) atanmak istedikleri yerleri belirtir dilekçelerini (Ek-4),
İlân tarihinden itibaren en geç 03 Haziran 2016 tarihine kadar Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü HSYK Ek Bina Konya Yolu No:70 Kat: 11 Büro: 1114 Beşevler / Ankara adresinde olacak şekilde posta yolu ile göndermeleri veya bizzat getirmeleri gerekmektedir.

3) Yerleştirmeler adayların tercihleri dikkate alınmak suretiyle nihai başarı puan sırasına göre yapılacaktır. Tercihlerinden birine yerleşemeyen adaylardan; “tercihlerim dışında bir yere atanmak istiyorum” seçeneğini işaretleyenler boş kalan kontenjanlara re’sen yerleştirilecek, “tercihlerim dışında bir yere atanmak istemiyorum” seçeneğini işaretleyenler ise yerleştirmeden feragat etmiş sayılacaklardır.

4) Yerleştirme sonuçları www.cte.adalet.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

Başarı Listesi

Psikolog Başarı Listesi İçin TIKLAYINIZ

http://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2016/04-2/psikolog.xls

Veteriner Hekim Başarı Listesi için TIKLAYINIZ

http://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2016/04-2/veteriner.xls

Atama hakkında tüm detayları Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Kamu personeli alım haberlerinden, Adalet bakanlığı duyurularından ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara