Adalet Personeli

CTE İkinci Müdür ve İKM Başmemuru Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınav İlanı

 Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından, Taşra Teşkilatında münhal bulunan ikinci müdür ve İnfaz Koruma Başmemuru kadroları için görevde yükselme sınavı ilanı yayımlandı.

Yayımlanan ilana göre Taşra Teşkilatında boş bulunan kadrolara; 75 İkinci Müdür ve 250 İnfaz Koruma Başmemuru alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları

İlgili görevde yğkselme sınavına başvuruda bulunacak olan adayların; Kurumda sözleşmeli pozisyonda geçen süre dahil olmak üzere en az iki yıl çalışmış olmak, iki kez disiplin cezası almamış olmak şartları ve ayrıca;

# İkinci Müdür için; En az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olmak, İdare memurluğu öğrenciliğinde geçen süre dâhil, idare memuru olarak en az üç yıl veya eğitim uzmanı, öğretmen, psikolog, sosyal çalışmacı, sosyolog, mühendis, tabip, diş tabibi ve sayman unvanlarında toplam sekiz yıl hizmet süresi bulunmak, Düzenlenmişse, son beş yıla ait müfettiş ve kontrolör hal kâğıtlarının en az yarısından iyi not almak,

# İnfaz ve koruma başmemuru için; En az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olmak, İnfaz ve koruma memuru unvanında en az üç yıl hizmet süresi bulunmak, Düzenlenmişse, son beş yıla ait müfettiş ve kontrolör hâl kâğıtlarının en az yarısından iyi not almak şartları aranmaktadır.

Başvuru Süresi ve Sınav Ücreti

Başvurular 25 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında alınacaktır. Görevde Yükselme Sınavına başvuruda bulunacak olan adaylar sınav ücreti olan 110 TL’ti ekte belirtilen banalara yatırdıktan sonra başvuru işlemlerini www.meb.gov.tr adresi üzerinden online olarak tamamlayacaklardır.

CTE Tarafından Yayımlanan Görevde Yükselme Sınavı İlan Metnine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Kamupersoneli.net  | Ankara