• Haberler
  • Gündem
  • AFAD son dakika duyurdu! Ege'de 4,4 büyüklüğünde deprem!

AFAD son dakika duyurdu! Ege'de 4,4 büyüklüğünde deprem!

Gelen bir son dakika haberine göre AFAD, Ege Denizi'nde Datça açıklarında 4,4 şiddetinde deprem olduğunu duyurdu.Sabah saatlerinde meydana gelen depreme ilişkin Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,5 olarak açıkladı.

Gelen bir son dakika haberine göre AFAD, Ege Denizi'nde Datça açıklarında 4,4 şiddetinde deprem olduğunu duyurdu. Sabah saatlerinde meydana gelen depreme ilişkin Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,5 olarak açıkladı. İşte meydana gelen depreme ilişkin elde edilen son veriler..

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) deprem açıklaması yaptı. Sabah saat 08.09 civarında meydana gelen depremin büyüklüğü 4,4 olarak aktarılırken, depremin merkez üssü Muğla’nın Datça ilçesi olarak aktarıldı.

Haber

KANDİLLİ'NİN VERİLERİ

AFAD deprem açıklamasından sonra Kandilli Rasathanesi de deprem açıklaması yaptı. Kandilli, depremin merkez üssünü Akdeniz - Oniki Adalar olduğunu ifade ederken, depremin şiddetinin 4,5 olduğunu belirtti. Saat 08.09 civarında kaydedilen deprem yerin 8,3 km derinliği altında gerçekleşti.

AFAD DEPREM VERİLERİ

AFAD deprem açıklamasında göre deprem 4,4 şiddetinde Ege Denizi Datça - Muğla açıklarında meydana geldi. Saat 08.09 sularında kaydedilen deprem, yerin 7,17 km derinliği altında meydana geldi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme