- Haberler
- Gündem
- AK Parti Tanıtım Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın FETÖ ve AK Parti sözleri gündeme bomba gibi düştü!
AK Parti Tanıtım Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın FETÖ ve AK Parti sözleri gündeme bomba gibi düştü!
Ahmet Hakan'ın sunuculuğunu yaptığı Tarafsız Bölge programında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın sözleri programa damga vurdu.FETÖ'YLE AK PARTİ KOL KOLA GİRDİYSE ŞAYET! Ayvalı canlı yayında, 'FE
Ahmet Hakan'ın sunuculuğunu yaptığı Tarafsız Bölge programında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın sözleri programa damga vurdu.
FETÖ'YLE AK PARTİ KOL KOLA GİRDİYSE ŞAYET!
Ayvalı canlı yayında, "FETÖ'yle AK Parti kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı. 2002’de ben iktidara gelmişim, sene 2007-2008. Benim 1 müsteşar atamam için bu adamın genel müdür olarak 12 yılı doldurması lazım" diyen Ayvalı, "Bir tarafta darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı. Bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldım. Mesele budur." dedi.
AK PARTİ TANITIM BAŞKAN YARDIMCISI AYVALI İSTİFA ETTİ
Sözlerinin yanlış anlaşıldığı topluca bir dezenformasyon oluşturulduğunu dile getiren AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, "Dün akşam CNNTÜRK'te geçmişte siyaset üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbeci Kemalist anlayış ve FETÖ'nün güç mücadelesine ilişkin sözlerim farklı noktalara çekilmiş ve benim üzerimden partime zarar vermek isteyenler topluca bir dezenformasyon oluşturmuşlardır. Partim ve davam benim için son derece değerlidir. Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum. " ifadelerini kullanarak istifa ettiğini duyurdu.
Bakmadan Geçme





