• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti'de Covid-19 Şoku ! Milletvekili Corona Virüse Yakalandı

AK Parti'de Covid-19 Şoku ! Milletvekili Corona Virüse Yakalandı

AK Parti 27.Dönem Bursa Milletvekili Avukat Vildan Yılmaz Gürel'e tedbiren corona virüsü testi yapıldı.

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Avukat Vildan Yılmaz Gürel'e tedbiren corona virüsü testi yapıldı. Yapılan testşn sonucu pozitif olarak açıklandı. Ayrıca bir açıklama yapıldı ve Gürel'in durumunun iyi olduğu ve evinde 14 günlük karantinaya alındığı ifade edildi.

KONGREYE KATILMIŞTI

Konu ile ilgili olarak Gürel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Corona virüsü testinin pozitif çıktığını belirten Gürel dua ediyor ve dua beklediğini vurguladı.

Öte yandan Gürel'in geçtiğimiz pazar yapılan AK Parti İnegöl İlçe teşkilatının kongresine katıldığı öğrenildi.

Haber

YAPTIĞI AÇIKLAMA

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Avukat Vildan Yılmaz Gürel açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"TBMM, 27. Dönem 4. Yasama Yılı açılışı öncesinde tedbir amacıyla Bursa'da yaptırdığım Covid-19 PCR test sonucum Pozitif çıkmıştır. Durumum gayet iyi, herhangi bir olumsuzluk ve şikayetim yok. Doktorum, süreci evde geçirmemizi uygun gördü. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlak suretle uymaları ricasında bulunuyorum. Bu virüse yakalanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, dua ediyor dua bekliyorum."

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme