AK Parti'de İki İl Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, yapmış oldukları basın açıklamaları ile istifa ettiklerini duyurdular.AK PARTİ MARDİN VE VAN İL BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ AK Parti Mardin İl B
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, yapmış oldukları basın açıklamaları ile istifa ettiklerini duyurdular.
AK PARTİ MARDİN VE VAN İL BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar bir basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini duyurdu. Basın toplantısında istifasına ilişkin konuşma yapan Mehmet Ali Dündar, 3 yıldır yürütmekte olduğu AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevini emanet olarak gördüğünü ve hakkıyla yerine getirmeye çalıştığını aktardı. Dündar yapmış olduğu açıklamalarında ayrıca, almış olduğu bütün tehditlere karşı ezilmediğini belirterek halkın yanında yer aldıklarını söyledi.
AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, da almış olduğu bir kararla, AK Parti Van İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda 26 il başkanının istifasının alındığı belirtilmişti.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme