AK Parti'de Yenileme Süreci Kapsamında 22 İl Başkanı Değişecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.Öznur Çalık açıklamalarında AK Parti'de değişim ve istifalarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Öznur Çalık açıklamalarında AK Parti'de değişim ve istifalarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
"GEREĞİ YERİNE GETİRELECEKTİR"
Konu ile ilgili olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık açıklamalarında yenileme süreci kapsamında 22 il başkanının değişeceğini ifade etti. Öznur Çalık konuya ilişkin açıklamalarında "İstifalar bir son değildir, yeni bir başlangıç olabilir. istifa eden belediye başkanlarımız, partimizde alınan kararları yerine getirmişlerdir. Bunların siyasi, hukuk, sosyal olarak sorunları varsa gereği yerine getirilecektir.
"İSTİFA BİR SON DEĞİL"
Bizim aldığımız kararlar neticesindeki istifaların kabulü bizim için yeniden bir yenilenme hareketidir. Biz hep bir değişimin adresi olduğunu söyledik. Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir" ifadelerine yer verdi.
KAMUPERSONELİ.NET
ANKARA
Bakmadan Geçme





