AK Parti'den 18. Kuruluş Yıldönümü Açıklaması: Aile İçinde Bir Kutlama Yapıyoruz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin 18.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri için çeşitli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri için çeşitli açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal açıklamalarında aile içinde bir kutlama yaptıklarını ve kendisini aileden gören herkesi davet ettiklerini belirtti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, partisinin genel merkezinde ajans, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Mahir Ünal burada 14 Ağustos'un Kurban Bayramına denk gelmesi sebebiyle 23 Ağustos'ta yapılacak AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Mahir Ünal Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ATO Congresium'da düzenlenecek kutlamalara parti kurucuları, milletvekilleri, MKYK üyeleri, belediye başkanları, il başkanları, kadın ve gençlik kolları MKYK üyeleri, parti kurulları, bakanlar, eski milletvekillerinin katılacağını ifade etti.
MAHİR ÜNAL'IN AÇIKLAMALARI
Mahir Ünal açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"Zaman tünelinde herkes var. 2001'den başlayarak tüm aktörlerin ve AK Parti'nin tarihinin yıl yıl anlatıldığı 18 yılın sergisini yapacağız.
Yeni parti oluşumuna destek veren önceki dönem milletvekilleri davet edilmeyecekler. Aile içinde bir kutlama yapıyoruz. Kendisini aileden görenleri davet ediyoruz."
Bakmadan Geçme





