Akademik Personel Alım İlanları

10 Farklı Üniversite Tarafından Yüksek Lisans Doktora Program İlanı Yayımlandı

Kamupersoneli.net olarak doktora program ilanı yayımlayan üniversitelerin ilanlarını sizler için derledik.

10 farklı üniversite tarafından yayımlanan doktora program ilanı detaylarını açıklıyoruz.

DOKTORA PROGRAM İLANI YAYIMLAYAN ÜNİVERSİTELER

Söz konusu doktora program ilanı yayımlayan üniversiteler ise;

“Afyon Kocatepe Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İzmir yüksek Teknoloji Enstitüsü, Marmara Üniversitesi ve ODTÜ” olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet Personel Başkanlığı ve kendi resmi internet siteleri üzerinden doktora program ilanı yayımlayan üniversiteler tarafından talep edilen başvuru şartları arasında;

ALES puan şartı, üniversiteler tarafından talep edilen alakalı bölümlerden mezun olmak, lisans Diploması, lisans Transkripti şartlarına yer veriliyor.

Ayrıca üniversiteler tarafından yayımlanan doktora program ilanları içerisinde diğer şartlara yer veriliyor. Detayları incelemek adına alt kısımda sizlere vereceğimiz bağlantı adresleri üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Söz konusu üniversiteler tarafından yayımlanan doktora program ilanların başvurular devam ediyor.

Başvuruların ne zaman sona ereceği ile alakalı olarak yer verilen detaylar ise yayımlanan ilanlar içerisinde yer almakta ve her üniversite tarafından yayımlanan ilan içerisinde son başvuru tarihi farklılık göstermektedir.