Akademik Personel Alım İlanları

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Yayımladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

* Profesör kadroları devamlı statü için olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır. 

* Doçent kadroları devamlı statü için olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır. 

* Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçesine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. Bilim alanı bir yabancı dille ilgili olanlar başka bir yabancı dilde sınava girecektir. Adaylar dosyalarına haklarında bilimsel referans alınabilecek üç öğretim üyesinin isim ve adreslerini ekleyecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Yayımlanan akademik personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde yapılacaktır.