Akademik Personel Alım İlanları

Bozok Üniversitesi 1 Akademik Personel Alacak

Bozok Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Bozok Üniversitesi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 1 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Akademik personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 6 Mayıs 2016 ile 26 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir. İlanın detayları ise şöyle;Genel Şartlar 

1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

2- Ögretim üyesi dışındaki ögretim elemani kadrolarina yapılacak atamalarda ALES’ten en az 70.0 puan almış olmak

3- Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS)) en az 50.0 puan veya ÖSYM tarafından kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak,

4- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir

5- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.

Unvan Şartlar 
 

1- Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için en az lisans mezunu olmak ve ilana ilk başvuru tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak gerekir.

2- Atama yapılacak programın Lisans/Önlisans eğitimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda ALES’ten en az 70 puan almış olmak.