Akademik Personel Alım İlanları

Bülent Ecevit Üniversitesi 13 Akademik Personel Alımı

Bülent Ecevit Üniversitesi T. C. Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü 13 akademik personel alımı yapacağını belirtti. Bülent Ecevit Üniversitesi akademik personel alımı ilanına başvurular 7 Nisan 2016 tarihinde başladı. Ayrıca adaylar 21 Nisan 2016 tarihine kadar başvurularını yapabileceklerdir. 
 
Yayımlanan akademik personel alımı ilanında personel alımları Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadroları için yapılacaktır. Bülent Ecevit Üniversitesi akademik personel alımında 5 Profesör alımı, 1 Doçent alımı ve 7 Yardımcı Doçent personel alımı yapılacaktır.  
 
Yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların Rektörlük tarafından yayımlanan şartları karşılamaları gerekiyor. Bu şartları karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 
 
İlanda Yardımcı Doçent kadrosu için başvuru yapacak adaylar ilgili fakülte dekanlıklarına ve Yüksek Okul Müdürlüklerine başvurularını yapacaklardır. Ayrıca Profesör ve Doçent kadroları için başvuru yapacak olan adayların Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.  
 
Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylardan başvuru dosyalarına eklemeleri için bazı belgeler istenmiştir. Başvuru dosyalarında eksik evrak bulunduran adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca başvurularını posta yolu ile yapan adayların başvuruları da geçersiz sayılacaktır.