Akademik Personel Alım İlanları

DPB tarafından yeni personel alımı ilanı yayınlandı! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne 67 akademik memur alımı yapılacaktır

DPB tarafından hergün yeni iş ilanları yayınlanmakta. KPSS şartlı ve KPSS şartsız olarak kamu kurumlarına personel memur alımı ilanı yayınlayan Devlet Personel Başkanlığı (DPB), 29 Mayıs 2019 tarih itibari ile yeni alım ilanları yayınladı. Yayınlanan yeni alım ilanına göre; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde akademik statüsünde görev alacak toplamda 67 öğretim üyeleri alınacaktır. 

Üniversite Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, personel alımları; Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Edebiyat Fakültesi,  Mimarlık Fakültesi,  Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve daha bir çok ana bilim dalları için geçerlidir. Adayların, memur alımı başvuru şartlarına uygun olmaları gerekmektedir. 

Cumhuriyet Üniversitesi akademik personel alımı başvuruları başlamış olup, son başvuru tarihi 19 Haziran 2019 dur. Adaylardan istenilen belgeler ve ilan hakkındaki tüm detaylar, aşağıda, linki belirtilmiş olan ilan içeriğinde mevcuttur. 

İlan detaylarına ulaşmak için lütfen burayı TIKLAYINIZ >>>