Akademik Personel Alım İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Akademik Personel Alımı

Polis Akademisi Akademik Personel Alımı Yapacak.  Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı’nın Akademik Personel Alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı.  

Alınacak Personeller için alanlar şu şekilde açıklanmış ; İktisat, Hukuk , Sosyal Politika, Bilgisayar Programcılığı ve Psikoloji.  Polis Akademisi Akademik Personel Alımına Başvuru yapacak İktisat Alanından Yrd.Doc.Dr Adaylarının “İktisat alanında doktora yapmış olmak, Ekonomi Güvenliği, Enerji Politikaları, Finansal Krizler ve Türkiye üzerinde etkileri konularında yayınlanmış çalışmaları olması gerekmektedir” . Hukuk alanına başvuru yapacak öğretim görevlilerinin “Hukuk alanında lisans mezunu olmak, Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmış olmak ve Kamu Hukuku alanında doktora yapıyor olmak. Hukuk alanında en az 15 yıllık iş tecrübeye sahip olması” gerekmektedir. Sosyal Politika Alanına başvuru yapacak uzman adaylarının “İletişim alanında lisans mezunu olmak ve sosyal politika alanında yüksek lisans yapıyor olmak. Araştırma ve danışmanlık alanında en az 10 yıllık iş tecrübesine sahip olması” gerekmektedir.

Polis Akademisi Akademik Personel Alımı Son Başvuru Tarihi

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Akademik Personel Alımı için Son Başvurular 6 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılmalıdır.

 

Bir Yorum

  1. SA lise 2. sınıf ögrencisyim babam amcam dedem bunlar ayrı ayrı suclardan ceza evinde benim se sicilim temiz ama bazı olaylar yüzünden savcılaga cıkarıldım ama mahkemelik olmadı bunda benim polis olmamı etkilicek bi sakınca varmı yada nasıl bişeyleri düzeltebiliriz onlar yaptı diye ben cekmek istemiyorum şimdiden hayırlı günler cevabı bekliyo olıcam .