Akademik Personel Alım İlanları

Hakkari Üniversitesi Akademik Personel Alacak

İlahiyat Fakültesi ( Din Bilimleri ) Sosyoloji alanında doktoraya sahip 1 Yardımcı Doçent, Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümü için üzüm bağlarında hastalık etmenleri ilke allelopatik mücadele üzerine çalışmaları olan 1 yardımcı doçent alımı yapılacak.

Hakkari Üniversitesi 2 Akademik Personel Alımı gerçekleştirecek , Üniversite başvuruları kabul etmeye başladı.

Başvuruda bulunacak adayların 657 Sayılı Kanunun 48.Maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Adayların anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine kısa özgeçmişlerini eklemeleleri, doktora belgeleri ve kamu personeli yabancı dil bilgisi seviye tespit sınav sonuç belgelerini, ÜDS belgelerini ve bilimsel yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı ekleyerek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların hakkari üniversitesi tarafından yapılacak yabancı dil seviye tespit sınavından en az 70 almaları gerekiyor. Yabancı ülkelerden diploma alınmışsa alınan diplomanın üniversitelerarası kurulca denkliğinin onaylanması gerekiyor. Hakkari Üniversitesi Yardımcı Doçent alımı için yapılacak yabancı dil sınavı 11 nisan saat 10:00’da gerçekleşecek.Hakkari Üniversitesi Yardımcı Doçent alımı için başvuruda bulunacak adayların ilgili birimlere şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Hakkari Üniversitesi 2 Yardımcı Doçent Alacak Son Başvuru Tarihi 9 Nisan 2016

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 Mart 2016 tarihinde yayımlanan Hakkari Üniversitesi 2 Yardımcı Doçent alacak başlıklı personel alımı ilanında son başvuru süresi olarak 9 Nisan 2016 belirlenmiş. Başvuruda bulunacak adaylar  ilanın tam metni için TIKLAYINIZ
Kamu haberleri, sınav ve personel alım haberleri ve daha fazlası için android uygulamamızı cep telefonunuza indirmenizi tavsiye ederiz.

Kamupersoneli.net