Akademik Personel Alım İlanları

İstanbul Üniversitesi 91 Akademik Personel Alımı Yapıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü bir ilan yayımlayarak 91 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığının internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre, üç farklı kadroda yapılacak alımlarda toplam 91 kişi alınacak. 

Söz konusu ilanda yer alan tüm ayrıntıları siz ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İşte detaylar,

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünce yayımlanan akademik personel alım ilanına göre, belirtilen fakültelerde görevlendirmek üzere, Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına alım yapılacak. 

ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

İstanbul Üniversitesi, akademik kadro ilanına başvuru yapacak adayların bazı noktalara dikkat etmesi gerektiğini bildirdi. Yayımlanan duyuruda adayların, Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Adayların Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir. İlan edilen bu kadrolara müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.uyarıları yer aldı.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLARIN TESLİMİ

Profesörlük Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Özgeçmişlerini, Yayın Listelerini, Doçentlik Belgelerini, Bilimsel Yayınlarının kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversite Yönetimine katkılarını kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet PDF formatında hazırlanmış olan CD veya Taşınabilir Bellek ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi, Yayın Listesi ile Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet PDF formatında hazırlanmış olan CD veya Taşınabilir Bellek ile birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesinde yer alan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet), Adli Sicil Kaydı, Doktora Belgesini, Yayın Listelerini, Bilimsel Çalışma ve yayınları kapsayan 4 adet PDF formatında hazırlanmış olan CD veya Taşınabilir Bellek ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.