Akademik Personel Alım İlanları

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından bir ilan yayımlanarak kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi.

KAMU PERSONELİ ALIMI DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak söz konusu ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine (JSGA) 8 öğretim görevlisi, 2 araştırma görevlisi, 6 doktor öğretim görevlisi alınacak.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların bazı belgelere sahip olmaları gerekiyor. Bu bağlamda şu belgeler gerekmektedir:

“Başvurdukları ana bilim dalını belirten dilekçelerinin ekinde özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge, noter veya kurum onaylı lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri, YDS Sonuç Belgesi, adli sicil belgesi, 4 adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, JSGA puanlama şablonunun doldurulmuş örneği, 2 fotoğraf, varsa kurum onaylı hizmet döküm belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayacak şekilde 4 nüsha dosya”

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi için ise adayların bazı belgelere sahip olmaları gerekmektedir. Bu bağlamda adayların başvurdukları ana bilim dalını belirten dilekçe ile ekinde, özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge, Noter veya kurum onaylı lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri, YDS Sonuç Belgesi ve ALES Sonuç Belgesi, adli sicil belgesi, 4 adet güvenlik soruşturma ve arşiv araştırması formu, 2 fotoğraf, varsa kurum onaylı hizmet döküm belgesine sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca adaylar 30 gün içerisinde JSGA Başkanlığı Akademik Gelişim ve Değerlendirme Şube Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunuyum kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin arkadaşlar farklı kurumlarda farklı alan sınavları açılmasını bekliyoruz lütfen destek olun bizlere farklı kurumlarda farklı kadrolar açılmalıdır müfettişlik uzmanlık müsteşarlık müdürlük şube müdürlüğü oda başkanlığı genel başkanlık denetmenlik daire başkanlığı bölge müdürlüğü danışmanlık hakimlik kaymakamlık başdanışmanı başdenetçi gibi sınavlar açılmalıdır lütfennnnnnnnn gerçekten bekliyoruz lütfennnnnnnnn