Akademik Personel Alım İlanları

Kastamonu Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

 Kastamonu Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde akademik personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Kastamonu Üniversitesi 21 Akademik Personel alımı gerçekleştirecek.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Başvuru Tarihleri

Kastamonu Üniversitesi yayımladığı ilana göre; Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat, Mühendislik-Mimarlık, Orman, Su Ürünleri ve Turizm Fakültelerinde istihdam etmek üzere Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent pozisyonlarına alım yapılacak. Başvurular 27 Haziran 2016-11 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Esnasında İstenen Belgeler

Başvuru esnasında adaylardan;

# Adayın müracaat ettiği kadroya ait, birim, bölüm, anabilim dalı, kadro derecesi, açıklamaları ve iletişim bilgileri belirtilen müracaat dilekçesi.

# Özgeçmiş,

# 2 adet fotoğraf,

# Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

# Yabancı Dil Belgesi,

# Doktora ve/veya Doçentlik belgeleri,

# Yardımcı Doçentlik kadrosuna müracaat eden adaylar Doktora/Uzmanlık Belgesi,

# Kastamonu Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Müracaat Formu’nda belirtilen düzen ve formatta hazırlanmış ve puanlanmış, yayın listesi  (Profesör kadrosuna müracaatlar için biri başlıca araştırma eserini içeren yayın listesi) ve ekli bilimsel yayınları, yurtiçi ve yurtdışı kongre ve konferans bildirileri, yayın atıflarına ilişkin evraklar, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmaları ve diğer bilgileri içeren dosyalar (teslim edilecek dosya adedi Profesörlük kadrosu için 6, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosu için 4 adet’tir). Belgelerini hazırlamaları gerekmektedir.