Akademik Personel Alım İlanları

Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Kırıkkale Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı bir ilan ile akademik personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre, 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Profesör

* Doçent 

* Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

* Profesör kadrolarına müracaat edecek adaylar; Özgeçmişlerini, (birisi başlıca araştırma eseri olmak üzere gösterecekleri eser veya yayınlarını belirttikleri) bilimsel yayınlarını, kongre, konferans ve tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, bunlara ilişkin dokümanı, eğitim- öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden, biten yüksek lisans (bilim uzmanlığı) ve doktora çalışmalarını, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan eserlerinin belirtildiği yayın listesini içeren 6 takım yayın dosyalarını başvuru dilekçelerine ekleyeceklerdir.

* Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; Özgeçmişlerini, yayın listelerini, doçentlik belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım yayın dosyalarını başvuru dilekçelerine ekleyeceklerdir.

* Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adaylar; Başvuru dilekçelerine yukarıdaki belgelere ilave olarak, bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini kapsayan 4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Yayımlanan personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihi itibariyle 15 gün içerisinde yapılacaktır.