Akademik Personel Alım İlanları

Marmara Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Verdi

Marmara Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak ! Marmara Üniversitesi’nin 40 Akademik Personel alımı gerçekleştireceğine ilişkin ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı.

Marmara Üniversitesi’nin Atatürk Eğitim Fakültesi , Dişhekimliği Fakültesi , Eczacılık Fakültesi , Fen-Edebiyat Fakültesi , Güzel Sanatlar Fakültesi , Hukuk Fakültesi , İlahiyat Fakültesi , İletişim Fakültesi , İşletme Fakültesi , Mühendislik Fakültesi , Siyasal Bilgiler Fakültesi , Spor Bilimleri Fakültesi ,  Tıp Fakültesi , Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu ,  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu , Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için Yrd.Doç  pozisyonunda akademik personel alımları gerçekleştirilecek.

Söz konusu birimlerin bölümleri ve başvuruda bulunabilmek için aranan şartları sayfanın altında bulunan ilan dosyasından takip edebilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Marmara Üniversitesi 40 Akademik Personel alımı için başvurular 31 Mayıs 2016 tarihinden itibaren yapılabilecek. Söz konusu alım için son başvuru tarihi 14 Haziran 2016 olarak belirtilmiştir.