Akademik Personel Alım İlanları

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü üniversite bünyesinde çalıştırmak üzere 15 akademik personel alımı yapacaklarını belirtti. İlana başvuru yapacak olan adaylar, yanlış beyanda bulunduklarında başvuruları geçersiz kabul edilecek ve haklarında hukuki işlem başlatma hakkı doğacaktır. İşte ilanın detayları;

Alınacak Personel
– Yardımcı Doçent

Genel Açıklamalar

-Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar YDS-100 üzerinden en az 60 puan almak veya ulusal ya da uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınavlarından (KPDS,TOEFL vb.) denk puanın muadili bir puan aldığını gösterir belge,

– Meslek Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrosuna atamalar YDS -60 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen muadili sınavların puanından muaftır.

– Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumundan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

-Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır. 
– Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
– Adaylar sadece durumuna uygun bir (1) birime müracaatta bulunabileceklerdir.

Genel Şartlar

Başvuru Şekli ve Tarihi

İlana başvuru yapacak olan adaylar 12 Aralık – 26 Aralık 2016 tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır.