Akademik Personel Alım İlanları

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kamu Personeli Alım İlanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanda yer alan tüm detayları size aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

– Profesör
– Doçent

GENEL ŞARTLAR

– Profesör kadrolarına başvuru yapacak adaylar, Dilekçe Örneğine, özgeçmişleri, doçentlik belgesi, hizmet belgesi, yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı (Profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

– Doçent Kadrolarına başvuru yapacak adaylar, u Dilekçe Örneğine, özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

– Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihi itibariyle 15 gün içerisinde yapılacaktır.