Akademik Personel Alım İlanları

Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı!

Mustafa Kemal Üniversitesi, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını duyurdu.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Profesör

* Doçent

* Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR

* Profesörlüğe başvuracak adaylar; özgeçmişini, doçentlik başarı belgesi, başlıca eseri belirtilen dilekçesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 5 (beş) nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir. 

* Doçentliğe başvuracak adaylar; özgeçmişini, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 3 (üç) nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir. 

* Yardımcı doçent kadrolarına başvuracak adaylar, başvuracakları anabilim dalını ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdan suretlerini, 2 adet fotoğraflarını, yayın listeleri ile yayınlarının birer örneğini, onaylı lisans, yüksek lisans ve doktora veya uzmanlık belgelerini kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 3 (üç) nüshasını ise CD (elektronik) halinde ilgili Fakülte Dekanlığına / Yüksekokul Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Yardımcı doçentliğe müracaat eden tüm adaylar yabancı dil sınavına girecek olup sınav tarihi birimlerce daha sonra ilan edilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Mustafa Kemal Üniversitesi akademik personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapabileceklerdir.