Akademik Personel Alım İlanları

Ömer Halisdemir Üniversitesi Kamu Personeli Alım İlanı

Ömer Halisdemir Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı bir ilan ile ilgili fakültelerinde, boş olan kadrolarında görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını açıkladı. İlana göre, 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

– Yardımcı Doçent 
– Doçent
– Profesör

GENEL AÇIKLAMALAR VE İSTENEN EVRAKLAR

– Yardımcı Doçent, kadrolarına başvuru yapacak adaylar için, başvuru dilekçesi, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, doktora/tıpta uzmanlık belgesi, Yabancı Dil Belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasına ekleyerek Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. 

– Doçent, kadrolarına başvuru yapacak adaylar için, başvuru dilekçesi, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı ekleyerek Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

– Profesör, kadrolarına başvuru yapacak adaylar için, başvuru dilekçesi, özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosyayı ekleyerek Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

– Ömer Halisdemir Üniversitesi, kamu personeli alım ilanına başvurular, ilanın yayımlanma tarihi (19 Haziran) itibariyle 15 gün içerisinde yapılabilmektedir.