Akademik Personel Alım İlanları

Ordu Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Yayımladı!

Ordu Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere akademik personel alacağını duyurdu. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Yardımcı Doçent

* Doçent

* Profesör

GENEL ŞARTLAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

* Profesör adaylarının; Başvuru Formu, özgeçmişleri, 4 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin (1 takım noter onaylı) suretleri, başlıca araştırma eserini belirttiği yayın listesini, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

* Doçent adaylarının; Başvuru Formu, özgeçmişleri, 4 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin (1 takım noter onaylı) suretleri, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 4 takım dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent adaylarının; Yabancı dilini belirten Başvuru Formu, özgeçmişleri, 4 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin (1 takım noter onaylı) suretleri, askerlik durum belgesi ve yabancı dil belgeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir. Adaylar, 2547 Sayılı Kanun’un 23. maddesinin (b) fıkrası 2 numaralı bendi hükmü gereği, ilgili birimlerce yabancı dil sınavına tabi tutulacaktır. Yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Ordu Üniversitesi, akademik personel alım ilanına son başvuru tarihi ilanın yayımlanma tarihi itibariyle 15 gün içinde yapılacaktır.

Kamupersoneli.net – ANKARA