Akademik Personel Alım İlanları

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilen ilana göre 38 Akademik Personel Alımı yapılacağı duyuruldu. Devlet personel Başkanlığı aracılığı ile ilan edilen alımda aşağıda belirteceğimiz boşta bulunan kadrolara YÖK esaslarına göre öğretim üyesi alımı yapılacaktır.

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanında şu an için profesör ve doçent alımı yapılacaktır. Bu öğretim üyeleri Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve altta linkini bulacağınız ilan detayında yeralan birçok fakülteye alınacaktır.

ALINACAK PERSONEL
-Profesör: 20 Kişi
-Doçent: 18 Kişi

ŞARTLAR
– Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.
– Müracaat eden adayların Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarında belirtilen koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak “Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonu” tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir.
– İlan edilen Doçent kadrolarına müracaat eden adaylardan, ilan edilen kadronun anabilim dalı ile Doçentlik, alanları farklı olan adayların başvuruları Üniversite Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra nihai karar verilecek olup, uygun görülmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
– Doçent kadrolarına profesörler başvuramazlar. 

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı nda her aday sadece bir kadroya başvurabilir. İlana ait başvurular 20 Mart 2016 ile 4 nisan 2016 tarihleri arasındadır. Başvuru sırasında verilen evraklar geri iade edilmeyecektir.

İlanın tam metni için tıklayınız