Akademik Personel Alım İlanları

Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı Yayımladı

Uludağ Üniversitesi bağlı birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosunun tespit ettiği atama kriterlerine göre öğretim elemanı alınacağını duyurdu.

Uludağ Üniversitesi tarafından yayımlanan öğretim üyesi alım ilanında yer alan detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

* Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR

* Profesör ve Doçentler 2547 Sayılı Kanunun 36.maddesinin (a) bendinin 1.fıkrasına göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere alınacaktır, Adaylar 657 Sayılı Kanunun 48.maddesindeki şartlar ile kadro derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak zorundadır, İlan edilen kadroya ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır. İstenen belgeler başvuru dilekçe örneğinde belirtilmiş olup, yayınlarına UAKBİS sisteminden erişilemeyen adaylar yayın dosyaları ile başvuracaktır.

ALIM YAPILACAK FAKÜLTELER

* Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi, Ziraat Fakültesi

BAŞVURU SÜRECİ

* İlanda yer alan Profesör ve Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadrosu için ilgili birime ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmak gerekmektedir.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA