Akademik Personel Alım İlanları

Üniversiteler Akademik Personel Alımı

3 Üniversite Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilanlarını yayımladılar. İlanlarını yayımlayan üniversiteler; İstanbul Üniversitesi ( 62 ), Gaziosmanpaşa Üniversitesi ( 3 ), Mustafa Kemal Üniversitesi ( 26 ) şeklindedir. Yayımlanan ilanların detayları şöyle;

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 3 Akademik Personel Alımı

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.

Kılavuz İçin Tıklayınız. 

İstanbul Üniversitesi 62 Akademik Personel Alımı 

Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve “İstanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesi” uyarınca Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına eleman alınacaktır. 

Kılavuz İçin Tıklayınız. 

Mustafa Kemal Üniversitesi 26 Akademik Personel Alımı 
 

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini (www.mku.edu.tr. adresinde Personel Daire Başkanlığının sayfasında Belge ve Formlar linkinden temin edilebilir) sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.