Akademik Personel Alım İlanları

Uşak Üniversitesi Akademik Personel Alımı

 Uşak Ünivesitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde akademik personel alımı duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruya göre Uşak Üniversitesi 14 Akademik Personel alımı yapacak.

Uşak Üniversitesitarafından yayımlanan duyuruya göre: Üniversitemizde açık bulunan Öğretim Üyesi kadrosuna ilgili maddeler gereğinde Akademik personeller alınacaktır. Duyuruda Profesörlük ve Doçentlik ve yardımcı doçentlik kadroları için alım yapılacaktır.

Profesörlük Kadrosu

Profesörlük kadrosuna başvuruda bulunacak adayların Bilimsel çalışma-yayınlarını doçentlik belgesi, Özgeçmiş ve (6 Adet) yayın dosyaları ile birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına müraacat etmesi gerekmektedir.

Doçentlik Kadrosu

Doçentlik kadrosuna başvuruda bulunacak adayların bilimsel çalışma-yayınlarını doçentlik belgelerini, Özgeçmiş ve (4 Takım) yayın dosyaları ile birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik Kadrosu

Yardımcı Doçentlik Kadrosuna başvuruda bulunacak adayların Yabancı Dil belgesi, Doktora Diploması, bilimsel çalışma-yayınları, özgeçmiş ve (4 takım) yayın dosyaları ile birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına müraacat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri

Uşak Üniversitesi Akademik personel alımı için başvurular 15 Haziran 2016 günü başlayım 30 Haziran 2016 günü sona erecektir.