Akademik Personel Alım İlanları

2016 İskenderun Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alımı

 İskenderun teknik Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde yayımladığı ilan ile akademik personel alımı yapacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilana göre; Rektörlük bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet Profesör, 1 adet Yardımcı Doçent alımı yapılacak. İlanın detayları haberimizin devamında.

Başvuru Tarihleri

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına başvurular 11 Temmuz ile 25 Temmuz arasında alınacaktır.

Başvuru Detayları

İlgili ilanda yer alan Profesörlük kadrosuna başvuruda bulunacak adayların; başvurdukları fakülte, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerinin ekinde olmak üzere; özgeçmiş, iki adet vesikalık fotoğraf, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgesi, nüfus cüzdanı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayın listesi ve eserlerinden oluşan dosyasının 1 nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilecek 5 nüshasını CD/flashdisk ortamında İSTE Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgili ilanda yer alan Yardımcı doçent kadrosuna başvuruda bulunacak adayların; başvurdukları fakülte, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerinin ekinde olmak üzere; özgeçmiş, iki adet vesikalık fotoğraf, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, nüfus cüzdanı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayın listesi ve eserlerinden oluşan dosyasının 1 nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilecek 3 nüshasını CD/flashdisk ortamında için ise ilgili Fakülte Dekanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.