Akademik Personel Alım İlanları

3 Üniversite 35 Akademik Personel Alımı Yapacak

Uşak Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Batman Üniversitesi akademik personel alımı ilanlarını Devlet Personel Başkanlığında yayımladılar.  
 
Uşak Üniversitesi 13 Akademik Personel Alım İlanı 
 
İlana başvurular 5 Nisan 2016 yani bugün başladı. Ayrıca ilana başvurular 19 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecektir. Uşak Üniversitesi akademik personel alımı ilanında Profesör ve Doçent kadroları için personel alımı yapılacaktır. İlana başvuru yapacak adaylardan bazı şartların karşılanması bekleniyor. Şartları karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.  
 
Gaziosmanpaşa Üniversitesi 9 Akademik Personel Alım İlanı  
 
Yayımlanan ilana son başvuru tarihi 19 Nisan 2016 olarak belirtilmiştir. Personel alımları Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarında gerçekleştirilecektir. Akademik personel alımlarının geçekleştirileceği fakülteler ise şöyle; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Devlet Konservatuvarıdır.  
 
 Batman Üniversitesi 13 Akademik Personel Alım İlanı  
 
Batman Üniversitesi personel alım ilanına başvurular 19 Nisan 2016 tarihine kadar yapılabilecektir. Alımlar Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent Kadrolarında gerçekleştirilecektir. Akademik personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların bazı şartları karşılamaları gerekiyor. Şartları karşılamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.