Akademik Personel Alım İlanları

Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Antalya Akdeniz Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığına verdiği ilanı ile kendi bünyesinde çalıştırmak üzere akademik personel alımı yapacağını duyurdu.  
 
Antalya Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımlarını Yardımcı Doçent kadroları için yapacaktır. Antalya Akdeniz Üniversitesi Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuru yapacak adayların başvurularının geçerli olabilmesi için şu belgelere ihtiyaçları olacaktır; 
 
* 2547 Sayılı Yasanın 23. maddesinde belirtilen şartları taşımak 
 
* Dilekçe ( adayların yabancı dil bilgilerini belirtmeleri gerekiyor )  
 
* Özgeçmiş  
 
* Adayların yaptıkları çalışmaların ve yayımlarının 4 takımı 
 
* Lisans belgesi, Yüksek Lisans belgesi, Doktora belgesi 
 
* Bir adet fotoğraf 
 
* Nüfus Cüzdanı fotokopisi 
 
Yardımcı Doçent kadrolarına başvuru yapacak olan adayların Antalya Akdeniz Üniversitesi Senatosu tarafından kararlaştırılan ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine uyum sağlamaları gerekmektedir.  
 
Bu kriterlere uymadığı halde Antalya Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımı ilanına başvuru yapan adayların başvuruları geçerli sayılmayacaktır. Konu ile alakalı olarak detaylı bilgiyi Antalya Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığından veya Akdeniz Üniversitesi duyurular bölümünde detaylı bilgi alabilirsiniz. Akdeniz Üniversitesi resmi internet sitesinde duyurular bölümünde ki değerlendirme tablosunun başvuru yapacak aday tarafından doldurularak başvuru dilekçesine eklenmesi gerekmektedir.  
 
Adayların Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvuruları esnasında eksik belge bulundurmamaları gerekmektedir. Aksi takdirde eksik belge ile başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.