Akademik Personel Alım İlanları

Atılım Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Atılım Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapıyor  Atılım Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan ilan duyurusuna göre üniversitenin ; Mühendislik Fakültesi (İnşaat Mühendisliği Bölümü için 1 Adet Profesör alımı yapılacak.


Başvuru için Aranılan Nitelikler ve Açık Pozisyonlar

Başvuruda bulunacak adayların Kaya mekaniği, zemin zekaniği, şev stabilitesi, heyelanduyarlılığı konularında uluslararası düzeyde nitelikli akademik yayın yapmış olması, Atılım Üniversitesi öğretim üyesi yükseltme ve atama yönergesinde belirtilen Profesör kadrosuna atanabilecek vasıflara sahip olması gerekiyor)  , Mühendislik Fakültesi ( Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü için 1 Profesör alımı yapılacak. Söz konusu alım için başvuracak adayların Yenilenebilir enerji konusunda çalışmış olması, Atılım Üniversitesi öğretim üyesi yükseltme ve atama yönergesinde belirtilen Profesör kadrosuna atanabilecek vasıflara sahip olması gerekiyor)  .

Başvuru için Gerekli Belgeler

Başvuru yapacak adayların başvuru dilekçesi, doktora belgesi, doçentlik belgesi, Yabancı dil belgesi, bilimsel çalışmaları içeren dosya, özgeçmiş ve 1 adet fotoğrafları başvuru sırasında teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru işlemleri

Başvurular ilanın yayımlandığı 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren en geç 15 gün içerisinde üniversitenin rektörlüğüne şahsen yapılmalıdır.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net ‘i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara