Akademik Personel Alım İlanları

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Akademik Personel Alacak

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü kendi resmi internet sitesi üzerinden bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda Üniversite bünyesinde akademik personel alımı yapılacağı belirtildi. Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi bünyesinde alınacak öğretim üyesi uzman kadrosunda istihdam edilecektir. İlana başvurular 22 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir. İlanda yayımlanan metin şöyle;

İSTENEN BELGELER
 
Adaylar başvurularını Üniversitemiz http://www.bandirma.edu.tr internet sayfasında yayımlanan form dilekçe ve istenen belgelerle birlikte yapmak zorundadır.
 
MUAFİYET
 

Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak öğretim görevlileri, yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kadrolarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının yabancı dil okutmanı hariç öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.