Akademik Personel Alım İlanları

Çukurova Üniversitesi Avukat Alımı Yapacak

Çukurova Üniversitesi Avukat Alımı Yapacak . Çukurova Üniversitesi’nin Avukat Alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından 23 Mayıs 2016 tarihinde yayımlandı. Üniversitenin Hukuk Müşavirliğinde istihdam edilmek üzere 1 adet AHS sınıfı 6 Derece Avukat Alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu avukat alımı için sözlü sınav aşaması yapılacağı ilan duyurusunda belirtildi.

Çukurova Üniversitesi Avukat alımına başvuruda bulunacak adayların ; 657 sayılı DMK’nın 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşıması, 2014 tarihinde yapılanm KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alması , Hukuk fakültesi mezunu olması, Avukat ruhsatnamesine sahip olması gerekiyor.

Başvuru için gerekli belgeler olarak şunlar açıklandı ; Üniversitenin internet sayfasından edinilecek başvuru formu, Diploma ya da mezuniyet belgesinin onaylanmış örneği, 3 adet vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç belgesinin barkotlu çıktısı, özgeç.miş, Avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği. Başvurular üniversitenin Personel dairesi başkanlığı’na şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Başvuru Yeri 

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kat :1 No: 111 Sarıçam / ADANA 0322 338 60 60 (2303)

Çukurova Üniversitesi Avukat alımı için başvuru işlemleri 23 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp 24 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. Detaylar ve çok daha fazla bilgi için ilan dosyasını inceleyebilirsiniz.